Capitolul 47 – O ocazie speciala

Bella PDV

-Bella…-zumzai Alice intrand pe fereastra camerei mele- Am o surpriza pentru tine!

Am gemut foarte jos si m-am acoperit cu paturile prefacandu-ma ca dorm,stiam de dinainte ca nu va functiona,dar nu era rau sa visez cu ceea ce facea si sa dorm in continuare inca un pic….era doar 6 dimineata…Alice nu avea constiinta?

-Stiu ca nu dormi,asa ca nu e necesar sa continui sa te prefaci –am auzit din nou vocea lui Alice.

M-am ridicat in capul oaselor in par si am privit printre pupilele mele intredeschise,era asezata la picioarele patului meu cu picioarele incrucisate sub corpul sau micut.Avea un zambet stralucitor si aspectul sau,ca intotdeauna,era uimitor.Am expirat obosita si mi-am frecat ochii cu dosul palmei…nu vroiam…nu…nu stiam cum am ales voluntariat aceasta tortura,dar cunoscand-o pe Alice deja puteam sa pun pariu ca nu puteam in nici un fel sa scap.

-Ce se intampla Alice? –am intrebat cu voce pastoasa.

-E genial!Iti va placea ce-ti voi spune –inceput sa spuna cuvintele in timp ce corpul ei se misca de fericire.

-Nici sa nu te gandesti,Alice! –am auzit vocea dura a lui Edward care m-a speriat si mi-am tinut un strigat in maini –ti-am spus ca-i voi spune eu.

-Dar eu vreau s-o fac –raspunse ea facand un botic.

-Nu ma vei confinge,du-te acasa ca eu o voi aduce pe Bella mai imediat –spuse ferm fara sa ia ochii de la ea.

-Petreceri la piscina –murmura in timp ce pleca la fereastra,o deschise si ridica un picior dispusa sa sara pe ea,inainte sa o poata face,intr-o secunda am avut-o langa mine si aproape de urechea mea –Carlisle spune ca poti sa-ti dai jos branula! –imi spuse la ureche.

-Alice! –striga Edward furios.

Inainte sa pot clipi Alice deja a si disparut si a lasat un spatele ei doar zgomotul sec al ferestrei inchizandu-se si perdelele miscandu-se suav din cauza vitezei scaparii.M-am uitat la Edward care in acest moment era chiar langa fereastra masandu-si puntea nasului cu degetele si respirand,era suparat.

-E adevarat? –am intrebat plina de speranta.

-Da –suspina- dar vroiam sa-ti spun eu.

Am deschis bratele asteptand sa inteleaga mesajul si normal ca a facut-o,intr-o secunda a fost intre ele cu capul pe pieptul meu,ascultand bataile inimii mele.

-Oricine mi-ar spune-o…e bina ca stiu si ca pot sa ma bucur de asta cu tine fara sa am chestia asta in picior care ma impiedica sa ma misc cu libertate –am spus cu un zambet.

-Mie imi place ca o ai –l-am auzit soptind.

-De ce? –am intrebat suparata…de ce spunea asta?Ii placea sa ma vada ranita?

-Nu te gandi la prosti..-mi-a spus indepartandu-se putin si privindu-ma in ochi – nu-mi place sa te vad ranita…daca ar fi dupa mine te-as mentine precum cristalul pentru ca niciodata sa nu patesti ceva.

Am respirat puternic si mi-am incrucisat bratele,m-am saturat de supraprotectia lui pentru mine,dar sa-mi spuna atat de clar…chiar nu-mi placea.

-Imi place ca ai chestia aia la picioar pentru ca cu el ai grija cum mergi si nu cazi atat de mult –explica.

-Asta pentru ca atunci cand merg intotdeauna esti langa mine si eviti sa cad –am spus- asta vei putea face si daca nu am chestia aia stupida la picior.

-Cum o fi…-spuse luandu-i importanta conversatiei noastre- Ma lasi pe mine sa fac onorurile? –intreba cu un zambet radiant.

Am incuviintat si zambetul lui s-a largit,am putut vedea chiar si putin mandrie in el.Am indepartat paturile care inca imi acopereau paturile si Edward s-a pus in genunchi langa pat.Cu miscari lente si calculate,inceput sa traga benzile velcro care tineau branula la picior,ochii lui nu-i abandonau pe ai mei in timp ce o facea si simteam cum inima mea se carboniza sub acea privire.Cand a deslipit acea chestie de pe piciorul meu,degetele lui mi-au atins usor pielea facand o decarcare eletrica sa fuga prin tot corpul meu facandu-ma sa tresar.Inima mea s-a accelerat si respiratia mea a devenit eretica.Si Edward….el zambea stiind ce provoca in mine.

Mi-am ingustat ochii si m-am lasat sa cad pe saltea,stiam ca nu voi ajunge acolo in casa mea si cu tata sforaind in celalalt capat al holului,asa ca nu-mi fac iluzii.Dar el parea ca nu e de acord cu mine,s-a intins langa mine si m-a strans cu putere la pieptul sau.Buzele lui incepura sa-mi saruta fata,se plimbau pe obrajii mei,pe gatul meu,fruntea mea,buzele mele,umerii mei…inca procesam senzatiile provocate de buzele lui pe pielea mea,cand primeam inca un sarut care ma facea sa-mi pierd capul.

Am respirat puternic si folosindu-ma de toata puterea vointei mele mi-am pus mainile pe pieptul sau si l-am impins putin.Edward s-a indepartat usor si m-a privit fara sa inteleaga.

-Ce…ce se intampla? –intreba confuz.

-Ce crezi ca faci? –am intrebat ridicand o spranceana.

-Nu-mi raspunde cu o alta intrebare –bufa.

-Nu vei aprinde focul pe care-l pornesti…asa ca mai bine las-o balta inainte sa ma supar –am soptit.

-Si eu ma supar…sa nu crezi –spuse in timp ce se ridica in fund in pat si ma privea printre genele lui – si am asteptat pentru asta mai mult timp decat tine.

-Oh!Dumnezeule atotputernic…-am glumit in timp ce ma ridicam in picioare si cautam haine curate in dulap- m-am gandit inainte si imi lasa-i mie o suta de ani de hibernare.

-Nu fi proasta –nega zambind.

-Imi doresc sa ma casatoresc cu tine dar nu trebuie sa asteptam atata timp pentru a fi impreuna –am soptit fara sa ma gandesc ce spun.

Imediat am simtit mainile lui cuprizandu-mi talia si pieptul lui atingandu-mi spatele.

-Stii ca asta are o solutie…chiar acum putem pleca in Las Vegas si sa terminam cu asta cat mai repede –sopti in urechea mea.

-Daca deja…asta fara sa tinem cont de faptul ca amandoi suntem minor –am soptit

-Asta e un detaliu fara importanta,in cateva zile voi avea actele necesera pentru a ne putea casatori fara probleme – spuse in timp ce ma intorcea in bratele sale si isi unea buzele cu ale mele,m-am indepartat instantaneu cand mi-am amintit ca inca nu m-am spalat pe dinti.

Cum am putut am fugit din bratele lui si am fugit la baie ca sa-mi schimb hainele si sa ma spal pe dinti.Cand m-am intors in camera,Edward era sprijinit de perete privind telefonul sau mobil cu un zambet amuzat pe buze.

-Ce e atat de amuzant? –am intrebat apropiindu-ma de el.

Mi-a intins telefonul si am putut citi ultimul mesaj primit:

“Daca te duci in Las Vegas iti promit tortura in urmatoarele doua secole.Alice”

Am ras printre dinti in timp ce ii inapoiam telefonul si l-a luat cu o miscare rapida.

-Mai bine plecam inainte sa trezim furia lui Alice –i-am spus inca zambind.

Dupa ce am coborat in bucatarie pentru a-i lasa un bilet tatalui meu spunandu-i unde sunt,Edward m-a urcat in spatele sau si a inceput sa fuga cu mine pana la casa Cullen inca o data.Cand am intrat pe usa principala Rosalie,Esme si Alice ne asteptau in sala principala,ultima era cu bratele incrucisate aratand un gest ostil,Jasper era in spatele ei sustinand-o de talie incercand sa ascunda un zambet.

Edward nega cu capul si Alice aprofunda mai tare gestul ei.Jasper ridica o spranceana si cu un gest din parte lui Edward lasa subiectul balta.

-Va veti aminti de mine,amandoi –scuipa micuta Cullen printre dinti.

-M-am mai casatorit o data si nu am de gand sa repet asta Allice –am spus stiind ce-i trece prin cap.

Ea a deschis gura pentru a vorbi dar Edward i-o lua in fata.

-Nu ai de gand sa te casatoresti? –intreba cu maxilarul strans.

-Da…dar nu in fata tuturor din Forks ca si data trecuta,o super petrecere e suficient in viata mea –am raspuns-, ceva intim si personal va fi suficient pentru mine de data asta.

Gestul ei s-a suavizat si mi-a dedicat un zambet amabil in timp ce ochii ei straluceau.Dar Alice s-a apropiat de mine in fuga si m-a luat de maini.

-Credeam ca sunt sora ta si ma iubesti –spuse facand un botic si cu ochii stralucind puternic.

-Asta nu va mai functiona de data asta –am soptit incrucisandu-mi bratele.

-De data asta? –intreba tuguindu-si buzele.

-Data trecuta ai folosit aceiasi metoda….nu voi mai ceda –am negat cu capul in timp ce incercam sa-mi ascund un zambet.

Alice respira greu si disparu intr-o secunda,Jasper nega cu capul in timp ce zambea si fugi dupa ea.

-Ii va trece –sopti Esme inainte a intre in bucatarie- iti voi pregati micul dejun,du-te in camera lui Edward ca vin imediat – am auzit vocea ei din cealalta camera.

Inainte sa pot obiecta ceva Edward ma lua in brate si ma duse la o viteza nu prea umana in camera lui.M-a lasat pe pat si inainte sa ma pot gandi la ceva deja era deasupra mea sarutandu-ma.Buzele lui se miscau repede peste ale mele,eu ma lasam dusa de toate senzatiile provocate in mine.Ii mangaiam spatele in timp ce el isi baga mainile pe sub camasa mea mangaindu-mi soldurile.I-am ridicat si eu tricoul lasandu-i pieptul la vedere si m-am aventurat in a-l mangaia,si eu imi simteam degetele fumegand dupa ce i-am mangaiat pielea.Simplele noastre saruturi se dezvoltau in ceva mai mare,ceva ce ne iesea din mana cand niste lovituri in usa ne-a desconcentrat si Edward s-a ridicat maraind.

-Alice,pleaca! –spuse cu voce dura in timp de isi sustinea puntea nasului.

-Bella va fi de acord,am vazut – ciripi fericita.

-Alice! –am gemut punandu-mi mainile pe fata.

Dupa am auzit vocea lui Esme vorbind in soapta si Edward incepu sa rada.L-am intrebat ce se intampla dar nu a vrut sa-mi raspunda asa ca m-am infumurat.Cateva minute mai tarziu Esme intra in camera cu micul meu dejun,si eu,inca suparata pe Edward pentru ca nu mi-a spus ce se intampla,am inceput sa mananc in liniste.Imediat s-a asezat in spatele meu si imi inconjura talia cu mainile sale.

-Esme o certa pe Alice pentru ca nu te lasa in pace….nu a fost nimic rau –sopti in urechea mea.

-Orice ar fi –am murmurat cu gura plina incercand sa nu imi centrez atentia pe senzatia provocata de respiratia lui rece lovindu-se de ceafa mea.

Dupa ce mi-am mancat micul dejun Alice si Rosalie au intrat in camera lui Edward fara sa bata la usa si m-au tarat pana in camera lui Alice.M-am plans pentru ca nici macar nu m-au lasat sa-mi iau ramas bun de la Edward dar ele m-au ignorat.In cea mai mare parte a zilei imi puneau creme pe fata,masti,tonice….si tot ce le trecea prin minte.Nu intelegeam cum ele stiau atatea si nici macar nu aveau nevoie de una din creme pentru perfect lor piele de marmura.

Era aproape 5 dupa-amiaza cand mi-au spus sa ma ridic in picioare pentru a ma imbraca,din cate am vazut eram deja pudrata si machiata,am adormit si nu mi-am dat seama de nimic.Cand Alice scoase husa protectoare un zambet enorm imi ocupa fata…era aceiasi!Acea imbracaminte aurie pe care o adora Edward.Inclusiv acele trampe mortale numite pantofi cu toc cu panglici din satin erau ascuse intr-o cutie asteptand picioarele mele sa le incalte.

Cu ajutorul lui Alice si Rose mi-am imbracat rochia cu grija sa nu stric treaaba pe care ele au realizat-o timp de cateva ore.Alice mi-a pus pantofii si nu am protestat,ceea ce a facut-o pe Alice sa ma priveasca cu suspiciune.Am decis sa ma bucur de zi,sa uit ca “cumnatele” mele m-a tinut inchisa cateva ore si jumatate in cea mai groaznica tortura pamanteana numita:tratament de frumusete.Uitand de asemenea ca am niste tocuri de 8 centimetri cand eu ma impiedicam chiar si cu aerul.Si mai ales,uitand ca voi dansa in fata tuturor din scoala.In timp ce il voi avea pe Edward langa mine nimic nu va mai conta,asa ca mi-am afisat un zambet si am iesit din acea camera cu capul sus.

Cand am coborat scarile cu extrema grija i-am vazut pe baieti asteptandu-ne jos,toti purtau un sacou negru si cravata,cu camasile perfect albe.Jasper citea atras o carte,Emmett ma privea cu viclenie cu acel zambet,presupun ca astepta sa ma impiedic si sa-mi fac o intrare triumfatoare,si Edward era nervos.Cand ochii lui m-au vazut un zambet enorm s-a pus pe fata lui si eu am simtit cum inima mea sare peste o bataie fara permisiune.Toti ma priveau zambind si eu mi-am ingustat ochii….tampite simturi vampirice…asa era imposibil sa pastrezi un secret.

Cand am fost la picioarele scarile Edward ma stranse in bratele lui si mi-a sarutat gatul,presupun ca Alice il ameninta incet sa nu-mi strice machiajul.

-Esti stralucitoare –sopti in urechea mea din nou.

M-am inrosit si mi-am ascuns fata in umarul lui,in timp ce auzeam rasetele lui Emmett indreptate spre mine,desigur.

Am iesit din casa in perechi,Emmett si Rosalie in M3 ultimul model,Alice si Jasper in Mercedes-ul lui Carlisle si Edward si eu in Aston Martin.Inca imi aminteam acea calatorie care s-a terminat cu plans pentru ca Edward m-a pacalit sa vin la bal,cand eu mi-am facut posibile iluzii in legatura cu transformarea mea.Mi-am amintit de asemenea si de inoportuna prezenta a lui Tyler Crowley in casa mea asteptand sa fiu perechea lui.Inevitabil am inceput sa rad amintindu-mi acel succes,si cuvintele lui Edward pe care le-a spus la telefon:

“Imi pare rau dar s-a produs o greseala,dar Bella nu e disponibila in aceasta noapte –tonul vocii sale se schimba, si amenintarea s-a facut deodata mai evidenta in timp ce continua sa vorbeasca – Ca sa fiu complet sincer,ea nu va fi disponibila in nici o noapte pentru vreo persoana inafara de mine.Nu te supara.Si imi pare rau ca ti-am stricat speranta –spuse,dar ca sa fiu sincera nu suna ca si cum ar simti asta cu adevarat”

Inca randeam cand mi-am dat seama ca Edward ma acompania.L-am privit ridicant o spranceana si el a incetat sa rada pentru a-mi zambi.

-Cateodata e atat de bine sa-ti citesc amintirile…imi pare rau ca nu am asta in memoria mea….ar fi fantastic sa stiu ce a raspuns saracul Tyler.

-Nu-mi citi mintea fara permisiune –am spus infumurata incrucisandu-mi bratele.

-Stii ca e involuntar –s-a aparat- In plus…cum vrei sa evit sa o fac  daca te gandesti la lucruri atat de interesante –rase.

I-am lovit bratul suav evitand sa-mi fac rau si el rase cu mai multa pofta.

-Nu-ti bate joc Cullen –l-am certat.

-Nu-mi bat joc – imi lua mana intre ale lui si a dus-o pana la buzele lui pentru a o saruta,dupa o lasa pe piciorul lui in timp ce el conducea.

Am ajuns la scoala pentru a vedea parcarea aproape plina,parca masina in locul lui obisnuit si foarte repede a coborat din ea si a inconjurat masina pentru a-mi deschide usa de la masina facand o plecaciune,l-am lovit din nou in piept si el zambi in timp ce imi lua mana in aer si nu i-a dat drumul tarandu-ma dupa el pana in sala de gimnastica.

Dupa ce am cumparat biletele am intrat pentru a ramane complet uimita,nu era nici un detaliu diferit de visul meu,inclusiv ura mea pentru dans.Imaginea fratilor lui Edward dansand imi asalta mintea si el cu un gest al mainii imi arata unde se petrecea scena,am zambit in timp ce vedeam cu Rosalie ridica pasiuni si erau pasiuni printre toti baietii prezenti si cum Emmett se bucura de fata cu un zambet arogant.Jasper incerca sa zambeasca,chiar daca se chinuia putin,stiam ca ii era greu sa se controleze,50 de inimi batand mai rapid decat deobicei din cauza dansului ii puneau la incercala autocontrolulu sau,dar stiam ca nimic nu se va intampla.Alice dansa fericita cu miscari fluide si elegante.Era ca si cum ai vedea clopotul in persoana dansand in jurul lui Jasper,ii mai lipseau doar aripile pentru a parea o zana in persoana.

Edward a inceput sa rada din nou si l-am privit incruntata.

-Daca ea afla ca ai numit-o clopotel va vrea razbunare…si eu nu o pierd –spuse printre hohote.

Am marait si m-am restras la una din mesele laterale unde era doamna Cope servind ponche,mi-am pus cel mai bun zambet pentru ca ea sa-mi dea o cupa si nu a intarziat mult in a-mi da un vas plin de acel lichid rosu.L-am mirosit si imediat mi-am incretit nasul…era gretos.Edward m-a urmat si el primi un vas de “delicatete pretuita” l-a dus pana la nas si l-a mirosit pentru ca apoi sa faca o moaca.

-Se presupune ca trebuie sa beau asta? –m-a intrebat intr-o soapta.

-Intr-adevara…dar eu nu o voi face –am raspuns rasturnand continutul paharului meu in ghiveciul unei flori de plastic…noroc ca nu va muri inveninata.

Am inceput sa simt caldura,obrajii mei ardeau si nu era de rusine,ma asfixiam,credeam ca voi trece de asta daca imi lasam fricile acasa,Edward merita sa petreaca o zi umana langa mine,dar era mai puternic decat mine.Ma sufocau locurile pline de oameni,aerul incarcat si muzica la volum maxim.Simteam mana lui Edward tinand-o pe a mea si una pe talia mea.

-Iesim de aici? –intreba in urechea mea.

Eu doar am incuviintat in timp ce capul meu incepea sa se invarta.Edward m-a tarat literal pana la una din gradinile care inconjura sala de gimnastica,s-a asezat pe un din banci si m-a pus in poala lui,imediat mi-am sprijinit capul de pieptul sau si am inchis ochii sperand sa-mi treaca greata pe care am simtit-o.Edward a inceput sa-mi mangaie spatele facand miscari rotunde.Aerul rece imi lovea fata si mi-am revenit putin,am inceput sa mi se faca frig,si pielea mea s-a facut de gaina in timp ce un fior imi trecu prin corp.

Am simtit cum corpul lui Edward se misca sub greutatea mea,si cateva secunde mai tarziu haina costumului sau imi acoperea umerii.Am respirat profund facand ca aroma dulce a lui Edward sa-mi inunde plamanii si putin cu putin am inceput sa ma simt mai bine.Am ridicat capul pentru a ma intalni cu niste ochi ingrijorati,am incercat sa zambesc pentru a-l linisti.A functionat,pentru ca mi-a zambit inapoi si isi apropie buzele de ale mele pentru a-mi da un sarut dulce.

-Te simti mai bine? –ma intreba ingrijorat.

Am incuviintat zambind.Dupa mi-am ridicat mana si i-am mangait unul dintre obraji,pielea lui rece,suava…am inchis ochii si mi-am amintit de acea prima data in camera lui,obrajii mei s-au facut rosii instantaneu si rasul lui Edward m-a desconcentrat.

-Esti o mica perversa –spuse uitandu-se in ochii mei.

I-am inlaturat gluma si am inceput sa-mi amintesc din nou ce s-a intamplat in prima noapte de la bal.Mica noastra conversatie despre nemurirea mea,”mica” lui gluma despre faptul ca ma va musca si dupa acea minunata vara petrecuta impreuna.Am suspinat si am simtit privirea lui Edward pe mine.

-Nu vreau numai sa-ti citesc mintea…-spuse- mi-ar placea sa te aud spunand cu cuvinte…ce s-a intampla?

L-am privit zambind,imi placea sa-mi impart amintirile cu el,stiam ca el se bucura foarte tare cu ele,chiar daca regreta ca nu-si aminteste nimic,dar cu imaginile din mintea mea si explicatiile mele putea aproape sa le retraiasca chiar daca el nu era prezent in toate.

-M-ai pacalit –am inceput- nu mi-ai spus ca ma vei aduce la bal,si eu am crezut ca vei face alt lucru.

-Ce lucru? –a intrebat zambind.

-Am fost foarte proasta si nu am suspectat nimic pana la conversatia ta cu Tyler,credeam ca ma vei musca in noaptea asta.

-E o teroare sa nu-mi amintesc conversatia cu Crowley..-sopti tinand rasul.

-Inca nu-mi imaginez cum a putut sa creada ca daca sunt cu tine ma voi duce cu el la bal –am murmurat pentru mine.

-Toti avem dreptul sa visam…-sopti.

-Tu visezi? –am intrebat fara sa gandesc.

Edward suspina si incarca toata puterea privirii lui in mine.

-Practic nu…dar da am vise…sau obiective,cum vrei sa le spui – m-a strans cu mai multa putere la pieptul lui.

-Care sunt? –am intrebat afundandu-mi nasul in gatul sau.

El s-a infiorat si a ras incet.

-Mi-ar placea sa stiu la timp de complotul Volturilor,mi-ar placea s-o vad pe Nessie o data,dar mai ales..astept momentul din care imi voi petrece cu tine restul eternitatii mele.

Am ridicat capul pentru a-i privi ochii,ochii lui aurii precum soarele,ochii lui care ma faceau sa-mi pierd sirul gandurilor.Am zambit si i-am luat fata in maini.

-Cu Volturi vom descoperi in curant…Nessie va aparea la un timp – am spus prinvind inca ochii lui- si ultimul lucru…ai promisiunea mea ca asa va fi…orice s-ar intampla,voi fi intotdeauna cu tine.

-Te iubesc…-sopti contra buzelor mele.

Eu nu am fost nevoita sa-i raspund in cuvinte,am aprofundat sarutul nostru lasand respiratia lui sa ma imbete si sa-mi faca capul sa se invarta,speram sa-i pot demonstra in acel mic gest tot ce insemna pentru mine.

  1. iunie 19, 2010 la 8:29 pm

    foarte sensibil capitolul…..

  2. Crysuka
    iunie 20, 2010 la 11:59 am

    oooooo ce dragutz………………..abia astept nextuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!11 🙂

  3. iunie 20, 2010 la 1:20 pm

    Ah…cat de frumos :X:X:X
    Alice e incredibila :)) stie sa supere un om :))) :))
    Uff…e bine sa vad cat de dragastos e Edward :X
    De abia astept continuarea:X
    Spor la scris:*

  4. iunie 20, 2010 la 2:50 pm

    wow foarte frumos abia astept capitolul urmator

  5. Dy@nn@
    iunie 20, 2010 la 4:44 pm

    este superba
    Bya iti multumim ca traduci acest minunat fic:X:X:X:X
    multumim mult…
    ador acest fic

  6. iunie 20, 2010 la 7:24 pm

    Edward e asa ofticat ca nu+si aminteste conversatia cu Tzler:))
    super cap:X

  7. oana
    iunie 21, 2010 la 6:18 am

    wow este foarte frumos…app ce era cu greata Bellei de doar cateva secunde? ;;) oricum bvo si ne uimesti in fiecare saptamna cu noi capitole kises :*:*

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu