Capitolul 23 -Renesmee Carlie Cullen

BELLA


Inca eram in soc cand Edward m-a lasat in casa dupa ce am petrecut ziua in poiana,voia sa ma transforme.In alt moment asta ar fi cel mai bun lucru ca mi s-ar putea intampla,dar acum…aveam nevoie de Nessie si daca ma transforma ar lasa in spate orice posibilitate sa raman insarcinata.
M-a costat mult sa nu vorbesc cu Edward despre ea,era o parte foarte importanta din vis,ca sa nu mai spun ca era cea mai importanta,dar ma temeam de reactia lui.Poate nu voia sa aiba copii,poate vede ca ar fi o aberatie sau nu voia sa petreaca alaturi de mine durata sarcinii.Am cinat in fata lui Charlie cu toate acele idei umbland prin capul meu,el nu a intrebat nimic si m-a lasat sa hoinaresc mental fara sa ma intrerupa.
M-am dus in pat cu imagine lui Nessie in cap,amintindu-mi datile in care adormea in bratele mele,sau cand cu ”darul” ei ne spunea ca ii era foame.Fata mea….ii simteam teribil de tare lipsa si nu vedeam ora in care sa o pot strange in brate insfarsit.Am urcat scarile incet,fara chef,gandindu-ma la Nessie m-a lasat fara puteri si cu sufletul la picioare.
Imi aminteam zambetul ei,vocea ei,sau cum atingea pianul de pe genunchii lui Edward…am deschis usa camerei mele si am ramas paralizata.Edward era acolo,stand pe pat,fata lui serioasa nu prevestea nimic bun si narile dilatate ale nasului indica ca era…era nervos,foarte nervos.Nu misca niciun muschi si parea aproape o perfecta sculptura in marmura.Am inspirat sec si am intrat in camera dispus sa infrunt furtuna care venea.
M-am asezat langa el si l-am privit in fata,nu si-a schimbat postura,se uita in continuu la un punct de pe usa si cu mandibula tensionata.
-Cand aveai de gand sa-mi spui? -am intrebat printre dinti.
-Ce? -vocea mea abia se auzea.
-Vorbeste-mi de ea -gestul lui s-a suavizat putin si ochii lui negri si reci s-au uitat la ai mei.
-Despre cine? -am intrebat din nou cu o voce tremuranda.
-Despre fata TA.
Am cazut din pat de sperietura.Cum a aflat?Eu nu i-am spus nimic,si eram sigura ca nici Carlisle si Esme,Alice si Rosalie nicidecum,si Emmett si Jasper nici nu aveau vreo idee….
Edward m-a ajutat sa ma ridic si m-a asezat pe genunchii lui.Dar eu nu indrazneam sa-l privesc,nu avea nicio valoare sa-l privesc in ochi cand stiam ca e suparat din cauza mea.
-De ce nu ai avut incredere in mine? -a intrebat intr-o soapta.
Cand l-am auzit mi s-a rupt inima,puteam sa am incredere in el,normal ca puteam.Dar nu am facut-o,m-am lasat dusa de temerile mele si am lasat sa afle in alt mod,poate chiar de la o persoana aparte.
-Imi pare rau -am spus inainte ca lacrimile sa iasa din ochii mei inca o data.
Edward suspina,si cu buzele sterse fiecare din lacrimile mele.M-a strans intre bratele lui si eu m-am lasat sa ma bucur de fiecare secunda alaturi de el.Mi-am cuprins fata cu ambele maini si m-a obligat sa-l privesc.
-De ce? -intreba uitandu-se in ochii mei cu acei ochii adorabili acum.
-Imi era frica -soptisem-.Nu stiam cum vei reactiona.
Suspina si lasa fata mea ca sa-mi poate lua mainile acum.
-Bella,voi iubi tot ce e sau va fi al tau,totul! -spuse ferm-Si daca ai fost cu un alt barbat si acum ai o fata.
Ma uitam la el ca o proasta…si cred ca au trebuit cateva secunde pana sa-mi dau seama ce trecea prin capul lui,Edward credea ca Nessie era fata unui alt barbat?Asta era absurd!
-Spune-mi doar un lucru -spuse.
Si eu l-am privit ca o dobitoaca inca asimiland ce mi-a zis inainte.
-Spune-mi cu nu va fi fata acelui baiat Black.
Ochii mei s-au facut cat cepele si mandibula mea s-a deschis si cred ca mi-a ajuns pana la piept.Dupa am inchis gura dintr-o data si am inceput sa rad in hohote.Trebuia sa ma tin de stomac pentru ca convulsiile acestui ras erau aproape dureroase.Nessie fata lui Jacob?Cred ca bietul de Jacob ar avea o trauma daca s-ar ajunge la asta.Edward ma privea total serios si m-a prins de talie ca sa nu cad din nou din pat.
Dupa cateva minute am reusit sa-mi opresc atacul sa ras,cu gatul si cu abdomenii mei durerosi l-am privit in ochii in timp ce mangaiam unul din perfectii si suavii lui obraji.El mi-a daruit un zambet trist care nu a ajuns si la ochii lui.
-Acum imi spui ce e asa de amuzant? -intreba.
-Ipotezele tale.
-Nu va fi fata acelui caine? -intreba din nou cu o stralucire de speranta in ochii lui.
Am negat din cap si el suspina eliberat.
-Vrei sa stii cine va fi tatal? -incuviinta-Tu.
A ramas paralizat cu bratele in jurul taliei mele,au fost cateva minute in care nu s-a miscat si nu a spus nici un cuvant.Am decis sa-l ajut putin sa inteleaga si in mintea mea am inceput sa evoc fiecare amintire pe care o aveam facand dragoste pe Insula Esme.Apoi au urmat cele in care am aflat de sarcina mea,cand a auzit o minte in burta mea…
Un zambet a inceput sa se formeze pe buzele lui si cand sa-mi dau seama ma saruta cu o pasiune de nedescris.M-am lasat prada acelui sarut fara tragere de inima,punand in fiecare celula a corpului meu iubirea pe care o simteam pentru el,si am primit in schimb acelasi lucru.A zambit contra buzelor mele in timp ce ma imbratisa si ma strangea cat era posibil la pieptul lui.
-Cum e posibil? -a intrebat surprins.
-Nu cunosc tehnicile,asta va trebui sa-l intrebi pe Carlisle,dar da e posibil.
Zambi din nou,un zambet sincer si spectaculos.Se observa fericirea in ochii lui si asta ma facea instantaneu fericita.M-a invelit intr-o patura ca sa nu simt frigul corpului lui si m-a pus in pat cu el langa mine.M-a sarutat si m-a mangaiat timp de cateva minute,daruindu-mi ”te iubesc” si ”te ador” in soapte si sute de saruturi.
-Pentru asta vrei sa astepti? -spuse dupa ceva timp in care mi-a mangaiat pielea in timp ce ma odihneam pe pieptul lui.
Am incuviintat.
-Atunci asteptam -am putut ghici un zambet pe buzele lui- Cum e?Haide…Cum va fi?
M-am gandit din nou la ea stiind ca el va citi.Prima data cand am vazut-o exact dupa ce s-a nascut,primii ei pasi,primele ei cuvinte,darul ei….L-am privit in ochi si zambea in continuare.
-Va avea culoarea parului tau,chiar daca va fi carliontat ca al lui Charlie -soptisem in timp ce mangaiam gatul lui-,va avea ochii mei -acum i-am mangaiat ochii- pielea ei va fi palida si calda -am mangaiat obrazul lui-,acele straluciri sub soare vor fi foarte vagi,va putea trai ca o fata normala -i-am mangaiat acum buzele-,va dormi in fiecare noapte fara sa se trezeasca -am zambit-,si se va alimenta cu sange.Va fi foarte inteligenta si treaza,personalitatea ei seama cu a ta chiar daca va fi la fel de incapatanata ca si mine.
Suspina si m-a privit zambind.M-a sarutat din nou,ce dulci ii stiam saruturile,aveau o savoare de care nu ma saturam niciodata.
-Cand se va naste? -intreba.
-Cu cateva zile inainte de cea de a 19-a aniversarea a mea -am raspuns.
-De ce se numeste Nessie?
-Asta e treaba lui Jake -am raspuns fara sa-mi dau seama de ce spun.
A marait si eu nu am putut sa nu rad.
-Numele ei complet va fi Renesmee Carlie Cullen -zambetul lui s-a intins pana la limite de nesuspectat si nu am putut evita sa nu-i raspuns si eu- Renesmee de la mama mea Renee si Esme.Carlie de la Charlie si Carlisle si Cullen pai….pentru orgoliul tatalui sau presupun.
A ras fara chef,facand ca tot batul sa vibreze sub noi.
-Jake a diminuat numele ei in Nessie,in principiu nu-mi placea sa compare fata noastra cu mosntrul din lacul Ness dar in final m-am obisnuit.Jake spune ca numele ei e ca un jos al limbii,si saracul nu e asa de stralucit -am glumit pentru a ascunde fierul din vocea mea.
M-a imbratisat cu forta si m-a zdrobit intre bratele lui.Mi-am amintit ceva ce trebuie sa-i spun,nu stiam cum o va lua dar era ceva ce trebuia sa stie si mai bine sa fie acum si nu dupa,asa s-ar obisnui cu idea.
-Mai e ceva ce trebuie sa sti despre Nessie -am spus intr-o soapta- Nu e ceva foarte bun.
S-a tensionat si m-a strans cu ceva mai multa forta,m-am uitat in ochii lui si ma privea cu ingrijorare.Am suspinat invinsa,stiam ca nu-i va place dar trebuia sa-i spun.
-Ce cunosti despre atasarea varcolacilor? -aam intrebat.
-Nu multe,nu e ceva care m-a interesat.De ce?
Mi-am luat curaj.
-Jake se va atasa de Nessie -am spus fara sa iau aer.
Acum chiar m-am speriat.Chipul lui si-a pierdut putin culoare pe care o avea,trasaturile lui s-au facut dure si amenintatoare,suiera printre dinti si mainile au inceput sa-i tremure.Am incercat sa ma ridic ca sa-l linistesc,dar bratele lui faceau presiune in jurul taliei mele impunandu-mi sa ma misc.Asa ca,cum am putut am incercat sa-i sarut si sa-i mangai fata asteptand ca putin cu putin sa fie la normal.
-Dar acum nu te gandi la asta -soptisem in urechea lui in timp ce lasam un rau de saruturi pe gatul lui.
Am urcat la mandibula lui pana am ajuns la buze,am incercat sa le sarut dar era rigide si nu-mi raspundeau.Am continuat sa insist pana cand putin cu putin imi raspundeau la sarut,invaluindu-ma cu bratele lui si tragand corpul meu mai aproape de al lui.Dupa cateva minute ne sarutam de parca viata s-a dus in el.
Un zgomot s-a auzit pe hol si ne-am separat,Edward s-a ascuns intr-un loc pe care nu l-am vazut din cauza intunericului si eu m-am bagat sub paturi facand pe adormita.Charlie a deschis usa camerei mele si se uita la mine cateva secunde,suspina si inchise usa dupa el intrand in camera lui.
Edward nu a intarziat mult in a ma strange in brate si eu mi-am sprijinit capul pe pieptul lui in timp ce degetele mele se jucau nervoase cu nasturii de la camasa lui.
-Cum ai aflat de Nessie? -am intrebat insfarsit dupa ce m-am gandit de cateva ori la intrebare.
-Tu mi-ai spus -raspunse linistit.
-Eu nu am spus nimic -am protestat asezandu-ma in sezut pentru a-l privi in ochi.
-Ba ai facut-o -zambise amuzat si mi-a dat doua suave lovituri mici in frunte.
Am inteles intr-un moment si mi-am lasat capul sa cada lovindu-se de pieptul lui.
-Nu te flata,nu e asa de rau -glumi.
-Nu rade de mine Cullen,nu e usor sa-mi amintesc ca poti sa-mi citesti mintea in fiecare ora -m-am plans din nou.
-Prostuta Bella -spuse imbratisandu-ma si lasand un dulce sarut in varful capului.
  1. decembrie 20, 2009 la 6:40 am

    asa…si m-am ales cu un nou fic de urmarit!…asa imi trebuie..!!
    buna!….daca nu aveai o prezentare a subiectului atat de amanuntita, poate nu ma batea gandul sa il citesc..dar, acum, ca am facut-o, iata-ma in situatia jenanta de a mai urmari ,,facerea” unei traduceri….mult succes, si, spor la treaba!

  2. ralublog
    decembrie 20, 2009 la 8:01 am

    foarte frumos..imi place mult capitolul asta…succes in continuare la tradus!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

  3. marymarina92
    decembrie 20, 2009 la 12:10 pm

    e foarte dragut cap:X:X:X:X …. felicitari:*:*

  4. decembrie 21, 2009 la 8:12 pm

    hmmmmmm…:D:D:D:D…nu stiu ce sa comentez:-??…m-am saturat mereu sa spun ca e bestial si asa mai departe…toata lumea stie asta…dak o sa imi vn inspiratia mai tarziu pt un comm…o sa iti las atunci… si acesta ti l-am lasat k sa sti k am treqt si eu pe aici;););)

  5. Mikyutza
    decembrie 25, 2009 la 11:07 pm

    superb capitolul:Xsuperb tot ce ai tradus pana acum:X

  6. decembrie 27, 2009 la 12:45 pm

    :)):)):))
    e asa de frumos
    8->

  7. Angi
    decembrie 28, 2009 la 5:01 pm

    Mai sa fie.Tot am intrat pe blog si pana azi nu am vazut ca ai continuat.Mi-a placut f.f.f.mult.Sper sa nu apara nimic rau.

  8. silvia
    decembrie 28, 2009 la 6:33 pm

    deci am ras q lacrimi la partea in care edward creddea ca ii copilul lui jakesi am citit azi tot fikul ii absolut soper imi da o senzatie ciudata de fiecare data cand citesc vreun capitol imi place moolt de tot succes in continuare te pwp si astept urmatorul cat mai curand 😛

  9. ale
    decembrie 29, 2009 la 10:31 pm

    cand pui urmat cap???

    • alicebeautifulvampire
      decembrie 31, 2009 la 7:05 pm

      iertati-ma dar acum cu sarbatorile astea nu prea am avut timp sa mai traduc…am reusit sa scriu un capitol la DL dar nu am reusit sa traduc numai 30 de propoziti….sorry incerc cat mai repede

  10. zuzik666
    ianuarie 2, 2010 la 7:40 pm

    poti sa-mi dai si mie link de la celalalt fic al tau…????…..bafta la tradus…pwp:*:*:*:*

  11. ianuarie 31, 2010 la 1:13 am

    :X:X:
    a crezut ca e fata lui Jacob:))
    waw:X:X:

  12. binelesiraul
    aprilie 11, 2010 la 2:00 pm

    hmmmmmm…:D:D:D:D…nu stiu ce sa comentez:-??…m-am saturat mereu sa spun ca e bestial si asa mai departe…toata lumea stie asta…dak o sa imi vn inspiratia mai tarziu pt un comm…o sa iti las atunci… si acesta ti l-am lasat k sa sti k am treqt si eu pe aici;););)
    a crezut ca e fata lui Jacob:))
    waw:X:X:

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu