Capitolul 38 – Planuri italiene

Narator PDV

Cand soarele se odihnea la orizont,un nor negru si gros se nastea.Edward o privea pe Bella dormind in timp ce parul ei cadea ca o cascada peste perna.Se intreba ce putea face fara ea,daca ceva i s-ar intampla,daca ar trebui sa se desparta de ea…o durere teribila in piept i-a confirmat ceea ce el stia de ceva vreme,Bella a devenit cel mai important centru al vietii lui,si  daca ar trebui sa se puna in pericol pentru a o proteja,nu s-ar indoi nici o clipa.

Bella s-a trezit si pe jumatate adormita s-a apropiat de vampirul ei si s-a ghemuit in bratele lui,aspirand aroma lui incercand sa-si pastreze in minte imaginea unui Edward perfect,salvatorul ei etern si persoana pe care o iubea mai mult.

Cateva minute dupa o vampira stalucitoare statea la volanul unei impresionante masini decapotabile rosie,parca in fata casei,Edward o saruta disperat pe Bella incercand sa duca cu el inca o amintire si a iesit pentru a vorbi cu sora sa inainte de a infrunta un destin necunoscut.

-Ai grija de ea,daca pateste ceva tu vei fi de vina –spuse baiatul cu voce dura/

-Nu trebuie sa ceri asa ceva,stii ca voi face asta –il asigura Rosalie  aruncandu-i o privire care nu avea in ea nicio indoiala.

Edward s-a dus fugind pana acasa,serpuind printre arborii acelei paduri pe care o cunostea bine,fuga era una dintre pasiunile lui.dar in acea ocazie simtea o durere insuportabila in inima,se infrunta cu trei vampiri necunoscuti care amenintau lumea lui,in plus unul dintre ei a incercat sa termina cu viata celeilalte surori a lui,micuta hiperactiva Alice,inainte de a o cunoaste pe Bella ea era un din cele mai importante centre a lumii lui si daca ceva o ameninta,se simtea afectat.

Cand a ajuns la casa Cullen toti il asteptau in garaj.Carlisle cauta ceva intr-o geanta,azi si-a cerut o zi libera de la spital,trebuind sa suspendeze o operatie importanta,dar nimic nu era mai important decat siguranta familiei lui si punea acest lucru pe primul loc,chiar si o viata umana daca ar fi necesar,chiar daca asta nu era cazul.

Alice si Jasper erau intr-un colt,imbratisandu-se si consolandu-se mut,pe ei mai mult decat pe oricare persoana din familie ii afecta problema asta.Aloce insfarsit a descoperit trecutul ei si motivul transformarii ei,si in loc sa se simta linistita se gandea doar sa prinda vinovatul.Poate Jasper,sotul ei,avea de a face cu acele sentimente,dar lui facea ca proasta lui dispozitie sa se reflecte in fiecare dintre cei prezenti,facea ca dorinta lui de razbunare sa creasca.Si eu vroiam sa-i rup capul celui care si-a lasat femeia in mijlocul transformarii,lasand-o total neajutorata si fara cunostinte in ce urma sa se intample.

Emmett era asezat in Jeep-ul lui,privea prin jur nervos si excitat,avea chef de bataie,era nerabdator sa puna in practica toate miscarile pe care le-a invatat cu Jasper de-a lungul anilor,in plus ii era dor sa-si foloseasca intreaga putere fara sa se gandeasca ca va darama ceva inaintea lui.Muschii lui se tensionau su erau pregatiti sa sara peste adversarul lui si sa-l despintece inainte ca el sa-si dea  seama macar de prezenta lui.

Si Esme,dulcea Esme,ea era sprijinita de usa masini sotului ei Carlisle.Privea la fiecare membru al familiei si se ruga la toti zeii  pe care ii cunostea pentru ca niciun membru al familiei sa nu fie in pericol,precum fragila Bella,acea umana si-a facut un loc enorm in inima ei si nu suporta sa o piarda,pentru ca in plus de durerea ei proprie ca pierzand-o pe ea il va pierde si pe fiul lui Edward.

Edward suspina si s-a asezat langa fratele sau Emmett,avea nevoie de optimismul lui pentru a se simti sigur in acel moment,nu suporta sa o lase pe Bella cu Rosalie,prefera s-o protejeze el insusi,dar nu putea sa o faca daca vroia sa termina cu acea vampira periciloasa pe care a vazut-o in mintea iubitei lui.Frica provocata cand se gandea ca Bella a avut de-a face cu ea era suficient pentru a-l pune in alerta pe Edward si sa se gandeasca sa scape de acel pericol,pentru ca fiica lui sa fie linistita si fericita.

Alice a umblat lent pana in mijlocul garajului si nu a fost nevoie de nici un alt semnal pentru ca toti Culleni sa fuga in padure.Cautand restul varcolacilor,care au petrecut toata noaptea patruland cautand restul nomazilor cu care ambele benzi vroiau sa termine.Nu au intarziat in a-i gasi si i-au urmarit pana intr-un mijloc al nimicului.In timp ce se apropiau de locul unde puteau auzi cum cineva se bate.Edward asculta mintile tuturor voluntarilor si s-a simtit excitat  cand si-a dat seama ca haita de baieti imputiti,precum familia lui se referea la varcolacii din La Push,vroiau sa omoare niste nomazi.

In mintea lui Laurent se putea citi panica si disperarea pe care o simtea in acel moment,dar Edward nu simti mila pentru el,nimeni care incearca sa termine cu viata Bellei va fi demn sa trezeasca in orice moment un sentiment care nu e nici furie si nici ura.

Varcolacii se bucurau de vanatoarea lor,era primul lor vampir real pe care l-au omorat de cand s-au transformat in varcolaci,si se bucurau de fiecare picur de sange si de fiecare muscatura pe care dintii lor o faceau pe corpul de marmura al sugatorilor de sange pe care ii aveau in fata.

Som privea totul de la o distanta prudenta,simtindu-se total mandru de supusii lui,chiar daca acestia i-au mai jucat cateva farse.Urmarea fiecare miscare a acelui sugator de sange pregatit sa intre in scena daca era necesar,dar isi lasa “fratii” sa se bucure de lupta pe care o ducea la capat.

Jacob nu se distra cu asta,musca si mesteca carnea vampirului cu scarba reflectata in privirea lui,el nu a cerut asta,el nu vroia sa fie acel monstru,dar vazand-o pe Bella tremurand de frica in fata ochilor lui l-a facut sa-si schimbe destinul si acum nu vede nimic rau in a proteja persoane care,ca si ea,nu meritau sa-si incheie viata in mainile unei creaturi fara inima ca si acelea.

Nu foarte departe de locul acela,aproape de casa Swan,alti trei vampiri mergeau silentios apropiindu-se de destinul lor.Capul celor trei,cunoscut precum Aro,isi freca mainile asteptand ca planurile sa iasa bine,spera ca totul sa iasa asa cum spera el,vroia ca Culleni s-o protejeze pe acea umana asa cum s-a intamplat in trecut,avea nevoie de acea umana in perfecte conditii pentru a putea obtine ce vroia mai mult.

In casa Rosalie raspunse la telefon cu inima mica,si-a petrecut ziua imaginandu-si cum Emmett si familia ei treminau cu acea amenintare si toata viata ei va fi la fel de linistita precum intotdeauna,dar se insela de data asta,vocea lui Alice a trezit cele mai rele frici.

-Scoate-o pe Bella de acolo,James ne-a scapat si se indreapta in acea directie,Bella miroase destul de bine si vrea sa-si manance cina inainte sa mai fuga de noi.

Rosalie s-a cutremurat gandindu-se ca ceva i s-ar putea intampla prietenei ei umana,nu stia de ce,dar simtea ca trebuie s-o protejeze cu viata ei,nu doar pentru sentimentele ei,nici pentru fratele ei,in mintea ei isi facea loc un singur nume,Nessie,acel bebelas care inca nu exista dar care era unul dintre putinele motive ale existentei ei si stia ca si-a pune viata in perico inainte sa afecteze viitorul acelei creature.

A urcat-o pe Bella in spatele ei si s-a dus pana la usa din spate pentru a iesi din acea casa cat mai repede,dar cand a deschis-o a putut observa doar doua figuri cu pelerine negre care se uitau direct la casa,s-a cutremurat cand si-a dat seama cine erau acei vampiri,doi membrii din garda Volturilor.

-La naiba! –scuipa fara a putea evita.

Si-a schimbat pasii si s-a dus la usa din fata,daca era vreo posibilitate de a iesi de acolo ar trebui s-o gaseasca,dar a inghetat in loc de alee aparu o alta figura privindu-le zambind.A ascuns-o pe Bella intr-un dulapt si a iesit pe poarta din spate cu toata viteza pe care o putea prinde picioarele ei,ceva nu mergea bine,nu intelegea de ce Volturi isi faceau prezenta intr-un sat atat de mica ca si Forks.

Culleni si-au schimbat drumul,afundandu-se mai tare in padure,continuand vanatoare acelor vampiri.Carlisle acompaniat de nevasta lui si de Emmett,urmareau vampira periculoasa numit Victoria care parca avea un dar de a scapa printre degete fara ca cineva sa o poata prinde,si Alice,Jasper si Edward il urmareau pe cainile de James,vampirul caruia toti trei ii vroiau capul.Dar blestematul si el scapa.Sarea din arbor in arbor derutand vampirul care il urmarea si scapa de el in cateva ore.

Deodata cateva strigate isi faceau ecou in mintea lui Edward,s-a oprit in mijlocul drumului si asculta infricosat ce sora lui,Rosalie,striga mental.

-Volturi!!!Edward sunt aici!!!In casa lui Bella!!!!

Nu a fost necesar sa mai repete o data,a fugit pana acasa la fata lui fara sa-l poate opri cineva,picioarele lui,care se miscau aproape cu viteza luminii,ii pareau prea lente in acel moment.In mintea lui se reflectau doar frica si furia care o simtea,nu suporta ca ceva sa i se intample,nu suporta sa traiasca fara ea.In alt loc al mintii lui indoielile erau de fiecare data mai mari,ce faceau Volturi aici?Bella stia destule si ar termina cu ea fara sa se mai gandeasca,asa cum ar face cu familia lui daca le-ar dezveli secretul.Asta arata rau….foarte rau.

Aro zambi cu viclenie cand a auzit o respiratie agitata si o inima batand speriata.Gura i s-a facut apa si i s-a umplut de venin cand a auzit acel puls constant.Dar l-a inghitit si a intrat in casa.A deschis usile acelui dulap care ascundea umana care era centrul planurilor lui,si a scos-o din interior prinzand-o de un brat,a lasat-o la sol si a privit-o cu ambitie,imaginandu-si cum ar fi sa aiba pe cineva cu un asemenea pontential printre supusii lui…dar totul vine la timpul lui.

Bella a inceput sa fuga speriata,scapand de unul dintre vampirii care a facut-o sa sufere cel mai mult in “visul” ei dar acesta,folosind viteza lui spraumana,s-a pus in fata ei si i-a taiat pasul facand ca micuta fata sa se loveasca de corpul lui si ca si consencinta sa cada la pamant.Aro o privi cu superiozitate de la inaltimea care ii despartea,nu suporta acea situatie,dar era nevoie.

-Uite,uite,micuta Bella…in final ne vedem fata in fata….din nou –glumi incercand cu el insusi,gandind ca ea nu intelegia jocul de cuvinte pe care il utiliza.

O prinse pe fragila umana de solduri si o ridica privind-o cu superioritate.Respiratia i se taie Bellei si incepu sa se chinuie sa caute aer.Aro,speriat sa nu-i faca mai mult rau decat ii facuse deja,i-a dat drumul deodata si a lasat-o sa cada la pamant.Bella tremura de frica,ultima data cand il vazuse pe acel vampir dispretuit,ea era o vampira puternica nu o umana insignifianta fara sa poata sa se apere in fata lui.Acum nu putea sa faca alt lucru decat sa astepte sentinta lui.

-Am venit doar sa vad daca totul merge conform planului…-continua Aro – ca ca Culleni nu te protejeaza prea bine.

S-a aplecat pentru a vedea ochii speriati ai tinerei.Cele doua garzi ale lui s-au pus in spatele lui,si zambi intern gandind ca daca ar vrea i-ar face rau,nu avea nevoie de ajutorul oamenilor sai pentru a pune capat vietii acelei tinere.

-Aro –sopti Bella.

El tremura,aproape imperceptibil pentru Bella,dar nu pentru garzile lui care s-au pus in alerta in acel moment.Fata parea sa-l cunoasca,ceva era gresit.Si in timp cauta posibilele dificultati ce ar putea cauza asta si-a dat seama de un detaliu de care uitase.Darul acelei fete fiind vampira era blocarea completa a mintii,era o fisura destul de grava in planurile lui,dar nu stia ce punct din fericitul final al planurilor sale ar putea afecta.

-Ma lasi sa verific ceva? –intreba vampirul intinzand o mana inaintea Bellei,vroia sa stie pana in ce punct ajungeau cunostiintele lui.Nu putea risca ca planurile lui sa se strice pentru ca a uitat acel mic detaliu.

Bella intinse mana ei speriata,dar resemnata stiind ca nu avea alta optiune,prin mintea ei trecu posibilitatea ca daca acum Edward putea sa-i citeasca mintea pentru un moment,poate Aro putea s-o faca de asemenea si asta a terorizat-o desi nu a aratat in exterior.

Si nu gresea,Aro,cu un zambet triumfal  accesa toate amintirile fetei,surprizandu-se pana unde putea ajunge puterea darului sau si creand o zi cand sa poata spuna asta pentru binele lui.Cand deodata fluxul de ganduri s-a oprit si mintea ei a devenit alba.Aro blestema intern si zambetul lui se sterse,darul sau,chiar daca debilitat,continua sa fie puternic pentru a putea inchide toate caile din mintea ei.

S-a indoit o secunda,daca toate eforturile pe care le-a facut ar fi in van ar regreta in fata fratilor sai,mai ales cu Marco,care niciodata nu a fost de acord cu planurile lui.Dar deja era facut,acum doar ramanea sa spere ca totul va continua pe drumul cel bun,si pentru ce a ajuns sa vada in mintea Bellei,totul a mers conform planului desi existau cateva probleme minore,o trupa de nomazi ce ameninta cu pierderea planurilor.

-Uite,uite,uite…cateva lucruri s-au schimbat,chiar daca nu de tot.Adevarat Bella? –spuse Aro uitandu-se cu ochii sa-i rosii la ea,provocand-o sa tremure.

Figura vampirului furios iesi dintre arbori si garda lui Aro s-a pus in alerta impiedicandu-l sa ajung la locul unde era el cu iubirea lui.Rosalie regreta asta,era total impotenta  la ce putea face acel vampir cu Bella si a privit-o cerandu-si scuze  pentu ca nu poate face nimic mai mult.

Aro nu obiecta in legatura cu noua prezenta si continua sa scaneze umana cu privirea lui mai adanc,nu vroia s-o enerveze,nu vroia s-o sperie.Pretindea doar sa-l viziteze pe prietenul sau Carlisle si sa-i demonstreze ca totul mergea bine fara sa atraga prea multa atentie,dar acum nu regreta ca s-a indepartat de la punct doar pentru a se intalni cu ea personal.Asa ar fi mult mai dificil sa confirme ce vroia sa stie.

-Nu-ti face griji micuto.Tu..Nessie va….fi perfecta,nu-ti face griji –glumind din nou jucandu-se cu cuvintele,stiind ca ea nu intelegea nimic,dar razand inaintea propriei glume.

Intinse mana si puse o suvita de par dupa urechea unei tremuratoare si speriata
Bella,scaldandu-se in caldura emanata de corpul ei,si incercand sa nu cada in tentatia de a proba sangele ei si sa arunce la gunoi tot ceea ce planuia.

-Demetri –striga Aro ridicandu-se in picioare-Du-te in padure si cauta-i pe Culleni,ajuta-i sa scape de acei….neinvitati apoi adu-l pe Edward aici.

-Edward nu are nimic de-a face cu asta –sopti Bella scotand un curaj pe care nu stiam ca-l are.

Aro o tinu de un brat si a ridicat-o din nou pentru a o avea la inaltimea lui,daca ar vrea ar putea-o omori in acel moment,doar facand putin mai multa presiune asupra delicatului sau brat facand ca bratul sau sa se rupa un mii de bucatele provocand o durere imensa.Dar nu putea s-o faca,impertinenta lui il facea nervos,dar vroia sa termine cu toate astea cat mai repede si sa se intoarca in siguranta in Volterra,si sa-i informeze pe fratii lui ca totul merge conform planului.

-Normal ca are de-a face,fara el planurile nu vor iesi cum trebuie.Felix,da-i drumul si du-te si ii ajuta si tu,eu voi avea o conversatie mult mai extinsa cu “prietena” mea Bella.

Aro ii dadu drumul umanei din nou cu o expresie de scarba,nu suporta tensiunea de a o avea atat de aproape si sa nu o omoare.”E necesar” repeta mental,”Darul ei e foarte puternic,mai puternic decat atractia sangelui ei”.Mintea lui cauta scuze pentru a scapa de sete,clar ca avea nevoie de acea umana,poate mai mult decat s-a gandit in primul moment.

Un zgomot in padure alerta ceilalti vampiri prezenti,alt vampir s-a pus intre ei si lua pe Bella de sub narile lui Aro si a lui Rosalie,sunetul a catorva oase rupte facu un ecou in linistea care ii invaluia,si fara ca ceilalti doi sa poata face ceva,vampirul disparu cu umana printre arbori incercand sa se afunde in intunecoasa padure.

James isi lingea buzele gandindu-se cat de bun va fi sangele urmatoarei sale victime,nu stia daca acei caini si acei vampiri ciudati cu ochii aurii ar ajunge sa se intalneasca din nou cu el,dar daca va fi asa,vroia sa aiba un ultim festinmsa simta pentru ultima data caldura sangelui uman pe gatul lui.Dupa se va ocupa de toate,in acel moment doar mirosul atat de dulce ii inunda narile si ii trezea instinctele.

Edward ajunse la casa Swan si s-a oprit cand citi mintea lui Rosalie,ea isi amintea ce s-a intamplat cateva secunde mai tarziu si nu ii venea sa creada ceea ce vedea.Aro priviea ca un prost si in soc spre locul pe unde acel vampir disparu.S-a trezit cand o mana l-a impins si corpul lui s-a deplasat cativa metri in spate.

-Unde e? –marai Edward fixandu-si neagra si furioasa sa privira la vampirul cu ochii rosii.

Aro nu putu sa raspunda,alt vampiri cu ochii de caramel ajunsera si priveau spre fratele lor ca miste prosti,o vampira mica de statura a ajuns in spatele lor si nici unul din cei 5 nu a putut spune nimic.Edward striga furios,privi spre locul unde se uita Aro cateva minute mai tarziu,si fara sa spuna nimic a inceput sa fuga urmarind restul haitei care omorase unul dintre vampiri.Jasper l-a urmarit de aproape captand emotiile lui,simtind ura si furia care cuprinsera corpul fratelui sau in acel moment si toate s-au combinat cu sentimentele lui si acum avea chipul Bellei in minte si mirosul sau in plamani.

Bella privea ochii agresorului ei cu frica,dar un sunet iesi in gura ei,rosti acele cuvinte care aduceau sentinta la moarte.Dar nu putea face nimic ca sa evite,avea cateva coaste rupte si puterea ei era nimic in comparatie cu cea a agresorului sau,facand-o pe ea sa para o debila neajutorata in mainile unui insetat James.

-Termina cu asta o data –vocea ei paru o soapta,dar cu destula putere pentru a-l lasa gura casca pe James,care doar inhala sangele iesin din piciorul Bellei.

O stralucire ii lumina privirea,nu va fi doar distractiv,nu va opune nici rezistenta,prea simplu.Vroia sa se joace putin cu mancarea inainte sa termine cu ea,asa ca….

-Dorintele tale sunt ordine pentru mine pretioaso-spus spre urechea ei.

Bella inchise ochii asteptand finalul,asteptand sa simta acei dinti rupandu-i pielea,dar in locul lor James aspira cu putere aroma ei si inghiti veninul acumulat in gura lui.Cuprinsa fara prea multa putere umerii victimei sale si a facut corpul ei sa zboare cativa metri pana sa se loveasca de un arbore.Sunetul facut s-a auzit in ecou,facandu-l pe Edward sa-si mareasca pasul daca asta era posibil.Corpul Bellei,complet lovit si fracturat in cateva locuri,cazu de la cativa metri inaltime provocand un alt sunet puternic acompaniat de un gemut care inevitabil iesi printre buzele ei.

Edward,care era la putina distanta de locul ei,auzi cum motivul existentei lui suferea si vazu in mintea dusmanului sau ceea ce urma sa-i faca.Un marait din pura furie ii iesi din piept,si simti ura fugind prin venele lui,ritmul lui era enorm,si sarind peste un arbor si luandu-si avant cu picioarele lui a facut un salt de cativa metri cazand in mijlocul intamplarii.

Bella deschise din nou ochii pentru a-l mai vedea o data pe asasinul ei,vroia sa-si  aminteasca fiecare trasatura a fetei lui,pentru a se intoarce din iad si sa-l faca sa plateasca pentru toata durerea care i-o impunea si de asemenea pentru durerea provocata lui Edward,asta era ce o durea cel mai mult,stia ca nu putea suporta sa traiasca fara ea.Dar durerea ranilor sale fizice au fost mai puternice decat ea si inconstienta s-a lansat asupra ei facand-o sa piarda orice legatura cu realitatea.

James rase triumfator,rasul lui se auzea pe o raza de cativa kilometri,Edward fara sa se gandeasca sari asupra corpului sau si l-a indepartat de Bella atat cat puterile ii permiteau,cu atata noroc ca acesta cazu la picioarele lui Jasper,care il urmarea pe Edward de cativa kilometri.El si Alice zambira cu ironie si au sarit asupra lui rupand bucati de piele si de muschi cu sentimentul de razbunare fugind prin venele lor.

Edward s-a apropiat tremurand de Bella,stia ca nu mai era niciun pericol pentru ca fratii lui se ocupau de tot.Unica lui preocupatie era fata care era la pamant acorperita de sange.S-a surprins pe el insusi cand setea lui era controlata,cand unicul sau obiectiv era sa o salveze pe ea si nu sa bea sange.A luat-o in bratele lui si a inceput sa fuga spre singurul loc unde puteau fi ajutati amandoi….la tatal sau Carlisle.

Felix si Demetri alergau prin padure in spatele vampirei periculoase,Culleni au ramas paralizati cand l-au vazut,si vampira resemnata nu a mai fugit si si-a infruntat destinul.Toti vampirii ii cunosteau pe Volturi,stiu ca era absurd sa fuga de ei,mai ales cand Demetri era in spatele tau,simtul lui de urmaritor era de neconfundat si nu renunta la obiectivul sau.Cei doi vampiri cu pelerine negre s-au aruncat peste ea si i-au rupt capul fara nici un semn de regret.Carlisle observa scena fara sa arate vreo emotie pe fata lui,Esme privea in alta parte si Emmett blestema pentru ca a piedut aceasta distractie.

Toti auzira un strigat din partea lui Edward din departare si Carlisle fara sa mai piarda o secunda s-a dus pana unde fiul sau il striga neincetat.Cand a ajuns a ramas paralizat cand a vazut scena din fata ochilor sai.

-Edward,la spital,Emmett ocupa-te de probe –spuse capul familiei fara sa mai piarda timp.

Chipul lui Emmett se lumina cand se gandi la putin distractie,troaca Bellei va fi victima in aceasta ocazie,dar cineva trebuia sa-l ajute sa-si consume nervii acumulati pentru ca nu si-a putut descarca furia asupra nomazilor.

El si Esme s-au dus pana acasa la Bella,unde toti asteptau in spatele casei.Toti taceau,si Rosalie si Alice s-au speriat inaintea vestilor pe care le aveau despre Bella.Carlisle nu intarzie in a ajunge,dupa ce a lasat-o pe Bella pe maini bune la spital,trebuia sa se ocupe de familia lui,era un moment dificil si stiau ca toti au nevoie de el.

Emmett zambind cu viclenie si total inconstient de nervozitatea si frica familiei sale,s-a dus la Chevy-ul lui Bella si cu un bufnit al motorului vechii masini a Bellei s-a indepartat incet terminandu-si treaba.

Alice si Rosalie se temeau de Volturi,stiau riscul la care se expuneau cu Bella stiind atatea despre lumea lor.Stiau ca familia lor era in pericol,ca prietena ei umana era in pericol de asemenea chiar daca va iesi cu viata din atacul pe care-l va suferi,il priveau pe Aro si garda lui cu frica,temandu-se sa asculte condamna care va termina cu viata lor.

Carlisle privi cu grija pe anticul sau prieten Aro,acesta i-a aruncat o privirea tematoare,nu vroia ca cineva din acea familie sa afle de planurile lui,si avea marele noroc ca Edward nu era prezent pentru a-i citi mintea si sa afle de tot.

-Eram doar in vizita,prietene Carlisle.Regret ca am ajuns intr-un moment atat de prost –spuse cu o falsa regretare- sper ca lucrurile sa se rezolve.Ma voi duce si ma voi intoarce  alta data cand apele se vor linisti.

Carlisle incuviinta,nu foarte convins de cuvintele anticului vampir,Bella l-a advertizat sa nu aiba incredere in el,si chiar daca nu i-a explicat exact de ce,stia ca ceva era ciudat in comportamentul lui Aro,dar fara sa mai faca prea multe ocolisuri,si-a luat ramas bun de la el si a facut la fel cu ceilalti membri ai garzii.

Toti se priveau intre ei cand vampirii italieni s-au pierdut in departare,si fara sa mai spuna ceva s-au dus la casa Cullen,pentru a se schimba de hainele lor rupte si prafuite ca apoi sa mearga la spital pentru a-l sprijini pe Edward,el era persoana descurajata in acel moment si nu puteau nici daca vroiau sa-l lase in acea stare.

  1. Bya(BB)
    mai 7, 2010 la 3:02 pm

    I hope you like it!!!;)

    si imi pare rau ca am intarziat cu el dar am avut teze si teste si tot felul de prostii:))

    sorry!!!

  2. mai 7, 2010 la 3:56 pm

    wow…e incredibil 🙂
    cate intamplari intr-un sigur capitol 🙂 asta e tot ce-si dorea emmett : actiune :)) 😀
    sper ca bella va fi bine…probabil vor fi nevoiti sa o transforme :X
    de abia astept continuarea:X
    spor la tradus:*

  3. mai 7, 2010 la 4:32 pm

    teze…teze…macar ai scapat cu bine???

  4. oana
    mai 7, 2010 la 6:40 pm

    foarte interesant…stiu cum e cu scoala, asta e 😐 pe cand urmatorul capitol? :*

  5. binelesiraul
    mai 7, 2010 la 6:46 pm

    ee foarte frrumos..intarzii cu commm scz dar uit..
    imi place

    • binelesiraul
      mai 7, 2010 la 6:50 pm

      i scapat cu bine nu?

  6. mai 7, 2010 la 7:12 pm

    Sper sa nu fie nevoie sa o transforme…ca daca o transforma se duce tot:(…Nessie….etc:-s…
    Te inteleg perfect…
    Spor in continuare:*

  7. Bya(BB)
    mai 7, 2010 la 7:50 pm

    multumesc fetelor!:-*

    si da am scapat cu bine cu tezele !!

    multumesc pentru rabdare:-*

  8. Dande
    mai 8, 2010 la 7:47 pm

    Bia…mai fa si tu o pauza…;)
    Prea multe chestii de genu strica..:))
    Oricum foarte fain si interesant.:D

  9. mai 18, 2010 la 5:46 pm

    uff..perspectiva autorului ma ameteste.
    sunt obisnuita cu persp unui personaj, si asta ma deruteaza:))
    oricum, cap e tare:D:X

  10. stefy456
    iunie 24, 2010 la 3:54 pm

    nu nu cred ca o transforma nessi e importanta in povestea asta

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu